contact

contact
ninamariadehaan@gmail.com
instagram – @ninamaria.nl

adres atelier
Amsterdam / Abbekerk (Noord-Holland)

about
vanaf mijn zestiende heb ik een aantal jaar in een tassen zaak gewerkt. Hier maakte ik kennis met de diversiteit van leer. Sindsdien scan ik elke tas die aan mij voorbij gaat. Na tassen gemaakt te hebben van stof maakte ik in 2017 mijn eerste rugtas van leer.

sept 2020
Het afgelopen jaar heb ik nagedacht over waar ik voor sta en waar ik heen wil, als Nina Maria die tassen maakt. Eén kleur leer, plantaardig gelooid leer, vegan maar helaas niet veel duurzamer leer, stof? Zelf koop ik alleen tweedehandskleding en spullen. Deze keuze heb ik bewust gemaakt vanwege de enorme hoeveelheid spullen die er al op de wereld zijn. Het maken en verkopen van tassen strookt hier niet mee. Er zal daarom binnenkort nog één nieuw model uitkomen, ik vind haar de mooiste van allemaal. Op mijn website staan de nog beschikbare tassen en portemonnees, ga vooral checken, want: zolang de voorraad strekt.

ophalen
als je je bestelling wilt komen ophalen (ook mogelijk als je voor gratis verzenden hebt gekozen), laat dit dan weten zodat we een afspraak kunnen maken. Ophalen kan op beide adressen.

winkel
Vanaf 28 september (2022) zijn mijn tassen en portemonnees te bekijken en te kopen in het Kunstkantoor Bild, Nieuwsteeg 59 in Hoorn. Naast mijn tassen hebben ze nog veel meer moois.